Cine suntem?

Domeniile Urlati

O crama reinviata in 2007, cu utilaje noi si dorinta de a evolua, de a crea vinuri pline de imaginatie si arome unice. Cele 110 hectare de vie aflata in regiunew Dealu Mare (regiune cunoscuta pentru importanta viticola de sute de ani) ne asigura soiuri variate si posibilitatea de a experimenta si a imbutelia mereu cele mai bune vinuri pe care noi le putem produce cu ajutorul echipei de oenologi si ingineri viticultori. Chiar daca povestea noastra este una scurta, de-abia inceputa pe piata vinurilor, povestea Domeniilor Ulrati este una plina de traditie si bun gust. Va invitam sa descoperiti intr-un pahar de vin ce inseamna pentru noi Domeniile Urlati.

Viziunea noastră

Pentru noi, vinul înseamnă, mai presus de orice, un prieten care e lângă tine oricând ai nevoie, o experiență care sa te aducă mai aproape de cei cu care îl împarți. Așa că am ales să te facem să zâmbești cu fiecare pahar atunci cand îl savurezi.

Măiestria vinului

Domeniile Urlați sunt locul unde noi ne dezvoltăm constant – într-o podgorie în care tehnologia este la ea acasă alături de natură. Inovația este cel mai important lucru în viziunea noastră, iar noi avem grijă să ne folosim de ea la fiecare pas, de la culesul strugurilor, până la procesul de vinificație și îmbuteliere.

Pelin

Pelin de Urlați este un produs românesc care respectă o rețetă străveche de plămădire a pelinului în vin . Sinergismul dintre uleiurile eterice extrase din plantele aromantizante și vin duce la obținerea unei băuturi prietenoase cu organismul uman, cu efecte terapeutice. Pelin de Urlați este recunoscut ca fiind primul produs de acest tip din România.

0
1